Jelenlegi hely

Vissza a kezdőlapra (itt) 

FIGYELEM! Honlapunk átalakítás alatt! Ezért egyes funkciók átmenetileg csak részlegesen működnek. Köszönjük a megértést!

AKTUÁLIS:               

1.) Prof. WU Bin Jiang legközelebb 2020. augusztus 10 és 19. között tartja magyarországi tanításait,  (a szokásos időben). Jelenleg így készülünk. Ha változtatásra kényszerülünk, arról tájékoztatást adunk. (részletek itt)

2.) ON-LINE CSÍ KUNG GYAKORLÁS kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel és este, akár mindegyiken is - havidíjért. (részletek itt)

3.) EGYÉNI KONZULTÁCIÓ - jelenleg online formában. (itt)

4.) KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ -  TCM tapasztalatok KÍNÁBÓL, első kézből! Hogyan alkalmazzák a Hagyományos Kínai Orvoslást Kínában a megelőzés / gyógyítás / rehabilitáció terén (itt)

5.) 2020 TCMACE EVENT GUIDE (itt) 

TÖBBNYELVŰ (MAGYAR / KÍNAI ) GLOBÁLIS MEGOSZTÁS A KÍNÁBAN KITÖRT COVID-19 JÁRVÁNY HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSI KEZELÉSÉRŐL

(A CoViD-19 járvány TCM kezelése, globális megosztás, a társadalom informálása, segítségnyújtás)

(中医抗疫、全球分享、转发社区、功德无量。​)

Unit 1A, 7100 Warden Avenue, Markham, Ontario, L3R 8B5 ​Tel:905-477-8855 Email:info@octcm.com Website: www.octcm.com

A Kínában kitört CoViD-19 járvány Hagyományos Kínai Orvoslás szerinti kezelési módszereinek globális megosztása (Többnyelvű)

多语种中国中医抗疫经验全球分享

(Minden közösséget üdvözlünk, ha az anyagot megosztják - az eredeti forrás feltüntetésével.)

(欢迎各社区转发,请注明出处) (A világ sok országában terjed a CoViD-19 vírus (​Co​rona ​Vi​rus ​D​isease, Korona Vírus Betegség). A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM, HKO) Kínában részt vesz a járvány elleni küzdelemben.

A TCM (HKO) hozzájárul a pszichikai stressz és a félelem csökkentéséhez, a még enyhe stádiumból való felépülés esélyének növeléséhez, csökkenti az enyhéből súlyossá váló esetek gyakoriságát, csökkenti a súlyos esetekben bekövetkező elhalálozások számát, valamint a rehabilitációs szakaszban is kezelést nyújt.

A TCM (HKO) járványellenes tapasztalatainak megosztására Kanadában és a világ más országainak különféle közösségeiben néhány OCTCM tanár és hallgató önként felállította a "COVID-19 TCM (HKO) Kezelési Információs Kutatócsoportot".

Releváns és hiteles adatokat gyűjtöttek össze, és a fordításban részt vevő önkéntesek segítségével összeállítottak egy anyagot ​„ A Hagyományos Kinai Orvosi (TCM) módszerek Kína-beli járványellenes alkalmazási tapasztalatai (Globális, többnyelvű megosztás)” ​című anyagot.

Ez a cikk két részből áll: "Hagyományos Kínai Orvosi (TCM, HKO) módszerek az egészség megőrzéséhez és a Külső Ártalmak megelőzéséhez", és "Hagyományos Kínai Orvosi és Akupunktúrás kezelési program a COVID-19 kezelésében, Kínában".

Nagyon hálásak vagyunk a szerzőknek és a függelékben szereplő idézett részletek szerzőinek, hálásak vagyunk továbbá minden résztvevő önkéntesnek!

Prof. WU Bin Jiang, az Ontario Hagyományos Kínai Orvosi Főiskola rektora)

(编者按: 目前,新型冠状病毒肺炎在世界各国蔓延,中医药在中国抗疫过程 中的贡献是减轻恐惧心理压力、加快轻症痊愈率、减少轻症转重症、减少重症 病死率、及 康复阶段的治疗。为加拿大多元社区及世界各国分享中国中医抗疫

Unit 1A, 7100 Warden Avenue, Markham, Ontario, L3R 8B5 ​Tel:905-477-8855 ​Email:info@octcm.com Website: www.octcm.com

经验,OCTCM 学院的部份师生志愿组成“新冠病毒肺炎中医治疗信息研究课题 组”, 收集相关权威资料,编译成“多语种中国中医抗疫经验全球分享”的资 料。并有多语 种志工参加翻译。本文分“中医药对外感疫病的预防保健”和 “新冠病毒肺炎中药针 灸治疗方案(中国)”两部份。我们对附录引文中的作 者和单位一併表示感谢,对参与 的志愿者和多语种志工表示感谢! 吴滨江 教 授/加拿大安大略中医学院院长)

Unit 1A, 7100 Warden Avenue, Markham, Ontario, L3R 8B5 ​Tel:905-477-8855 Email:info@octcm.com Website: www.octcm.com

A dokumentum itt tölthető le.