Jelenlegi hely

Vissza a kezdőlapra (itt) 

FIGYELEM! Honlapunk átalakítás alatt! Ezért egyes funkciók átmenetileg csak részlegesen működnek. Köszönjük a megértést!

AKTUÁLIS:               

1.) Prof. WU Bin Jiang legközelebb 2020. augusztus 10 és 19. között tartja magyarországi tanításait,  (a szokásos időben). Jelenleg így készülünk. Ha változtatásra kényszerülünk, arról tájékoztatást adunk. (részletek itt)

2.) ON-LINE CSÍ KUNG GYAKORLÁS kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel és este, akár mindegyiken is - havidíjért. (részletek itt)

3.) EGYÉNI KONZULTÁCIÓ - jelenleg online formában. (itt)

4.) KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ -  TCM tapasztalatok KÍNÁBÓL, első kézből! Hogyan alkalmazzák a Hagyományos Kínai Orvoslást Kínában a megelőzés / gyógyítás / rehabilitáció terén (itt)

5.) 2020 TCMACE EVENT GUIDE (itt) 

Hírek

Kínában összegyűjtött tapasztalatok a CoViD-19 járvány kezeléséről

Meghatározás nélküli

A következőekben Dr. Wu Bin Jiang kínai – kanadai orvos professzor, az Ontario College of TCM rektorának irányításával, a TCM és a MWM együttműködési eredményeiről készült összefoglalóját adjuk közre.

Ez az írás Prof. Zhang Bo Li, a Tian Ji Kínai Orvostudományi Egyetem professzorának, a Nemzeti CoViD-19 járvány Megelőzési és Controlling Csoportjának specialistája publikációja nyomán készült.

Az írás itt tölthető le.

Prof. Wu rendszeresen tart Magyarországon is Hagyományos Kínai Orvosi kurzusokat augusztus 10 és 19 között.

Koronavírus (CoViD-19) információk - WU Professzor TCM anyaga!

Meghatározás nélküli

Koronavírus (CoViD-19) információk - WU Professzor TCM anyaga!

Megjegyzés: ON-LINE gyakorlásainkat ezen anyag ajánlásai szerint tartjuk! (részletek itt)

Wu Professzor közzétette a koronavírus járvány idején Kínában, a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) alkalmazása során összegyűlt tapasztalatokat. Az orvoscsoport által összefoglalt, önkéntesek segítségével sok nyelvre lefordított anyagot világszerte történő terjesztésre szánták, segítségképpen. Az egyetlen kérésük: aki továbbközli, az eredeti forrás megjelölésével tegye azt.

Az anyag két részből áll.

Az elsőben energiaállapotunk javítására alkalmas TCM módszereket ajánl Wu Professzor ellenállóképességünk javítására. A kínai orvoslás a Csí-vel való jó ellátottságunkat alapvető jelentőségűnek tartja a betegségek megelőzése, illetve az esetleg már elkapott betegséggel való eredményes megküzdése szempontjából. Az anyag ezen első része általános jellegű, szinte bárki számára javasolt.

A második - szakemberek számára készült - rész a CoViD-19 vírusfertőzés különböző tüneteihez, különböző súlyosságú szimptómáihoz, illetve különböző stádiumaihoz illeszkedő TCM orvosi kezeléseket ismerteti részletesen.

Tekintve, hogy ez a járvány egy újtípusú kórokozóhoz köthető, továbbá, hogy a Modern Nyugati Orvoslás erre a betegségre lényegében még nem ismer gyógymódot, Wu Bin Jiang Professzor és munkacsoportja által közreadott gyűjtemény elsőrangú jelentőségű lehet a világjárvány elleni gyógyító tevékenység során!   

A magyar fordítás (magyar / kínai változat) a következő címen található:

https://drive.google.com/file/d/1gfdO-4J8WwfXfbsYy4meA-UqAh2jhjZ7/view?usp=sharing

illetve a fotók nélküli változat pdf formátumban található, csatolva.

Kérjük, hogy az anyaggal, a fordítás esetleges félreérthetőségeivel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket a következő email címre juttassák el: gervaima@gmail.com

TÖBBNYELVŰ (MAGYAR / KÍNAI ) GLOBÁLIS MEGOSZTÁS A KÍNÁBAN KITÖRT COVID-19 JÁRVÁNY HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSI KEZELÉSÉRŐL

Meghatározás nélküli

(A CoViD-19 járvány TCM kezelése, globális megosztás, a társadalom informálása, segítségnyújtás)

(中医抗疫、全球分享、转发社区、功德无量。​)

Unit 1A, 7100 Warden Avenue, Markham, Ontario, L3R 8B5 ​Tel:905-477-8855 Email:info@octcm.com Website: www.octcm.com

A Kínában kitört CoViD-19 járvány Hagyományos Kínai Orvoslás szerinti kezelési módszereinek globális megosztása (Többnyelvű)

多语种中国中医抗疫经验全球分享

Cikk, interjú

magyar

Néhány korábbi cikk összegyűjtve felkerült a honlapunkra, az alábbi linkeken érhetők el:

Paramedica (2008) (Link)